Terug naar de resultaten
Te huur
Heikantsebaan 16 in Berkel-Enschot 5056 PL

Heikantsebaan 16

5056 PL Berkel-Enschot
Huurprijs € 4.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In landelijk gebied gelegen bedrijfsruimte, bestaande uit representatieve kantoorruimte, loodsen, werkplaats , overkapping en groot verhard buitenterrein.

LIGGING:
Deze bedrijfsruimte is op een gunstige locatie gelegen: in het buitengebied tussen Berkel-Enschot, Udenhout en Oisterwijk, direct bij de uitvalsweg naar en op minder dan 1 kilometer van de N65 (Tilburg -...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1005 m²
Lees meer

Omschrijving

In landelijk gebied gelegen bedrijfsruimte, bestaande uit representatieve kantoorruimte, loodsen, werkplaats , overkapping en groot verhard buitenterrein.

LIGGING:
Deze bedrijfsruimte is op een gunstige locatie gelegen: in het buitengebied tussen Berkel-Enschot, Udenhout en Oisterwijk, direct bij de uitvalsweg naar en op minder dan 1 kilometer van de N65 (Tilburg - 's-Hertogenbosch).

KANTOORRUIMTE:
De representatieve kantoorruimte is gebouwd omstreeks 1998 en bestaat uit twee lagen van in totaal circa 264 m²

Indeling:
Begane grond (totaal circa 177 m²):
Overdekte entree. Ruime ontvangsthal met trapopgang. Toilet en meterkast. Twee kantoorruimten, waarvan één met vaste kastenwand en één die nog in tweeën te splitsen is door middel van een schuifwand. De kantoorruimten zijn voorzien van kabelgoten en armaturen. Verder een ruime kantine met lichtstraat, twee pantry's, waarvan één grenzend aan een werkkast. Een was/ kleedruimte met urinoir, doucheruimte en aparte toiletruimte. Een portaal biedt toegang tot een overdekte tussenruimte die rechtstreeks toegang biedt aan de werkplaats.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
Verdieping (totaal circa 87 m²):
Portaal met aan de ene kant toegang tot een spreekkamer en magazijnruimte, aan de andere kant toegang tot een grote presentatieruimte met beamer.

Aan de voorzijde van het kantoor is een ruim afsluitbaar parkeerterrein gelegen met vijverpartij.

WERKPLAATS-MAGAZIJN:
De werkplaats is circa 90 m² groot. Deze geïsoleerde ruimte is voorzien van een betonvloer, overheaddeur, heteluchtverwarming, een werkput en aansluitingen voor compressor en water. De werkplaats biedt toegang tot een magazijn van circa 26 m² waar tevens de cv-ketel is opgesteld.

LOODSEN:
Aansluitend aan de werkplaats bevinden zich de loodsen. Het betreft een open ruimte van drie aaneengesloten loodsen (totaal circa 880 m²), elk met een automatisch bedienbare overheaddeur (respectievelijk circa 4,7 m, 4,2 m en 5,2 m hoog). De vrije overspanning van de loodsen is respectievelijk circa 11,7 m, 11,5 m en 18,9 m. De vloeren zijn deels afgewerkt met klinkers, deels met betontegels, de grootste loods met een vloeistofdichte betonvloer. De daken zijn voorzien van lichtdoorlatende platen. Verder is er een loopdeur naar het achterterrein. In de grootste loods is in de hoek een aparte werkruimte gemaakt en twee opslagruimten.

TERREIN - OVERKAPPING:
Het buitenterrein is in totaal circa 6.950 m² groot en verhard met klinkers. Aan de achterzijde is er over de volle breedte van de loodsen een overkapping van circa 7,4 meter diep (totaal circa 325 m²). Het is volledig afgesloten, aan de voorzijde door middel van een sierhekwerk met automatisch bedienbare poorten. Er zijn drie in- en uitritten: één ter plaatse van het kantoor en twee naar het buitenterrein aan de zijkant en achterzijde. Het terrein is beveiligd met verlichting en camera's.

BESTEMMING:
Het object heeft een agrarische bestemming. Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst op te vragen via ons kantoor.

VOORWAARDEN TEN AANZIEN VAN DE VERHUUR:
- Huurovereenkomst: op basis van het model "Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), vastgesteld op 30-1-2015, inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.
- Huurprijs: € 4.500,---per maand;
- Omzetbelasting: niet van toepassing;
- Indexering: jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100) en zoals nader omschreven in de bovenbedoelde algemene bepalingen.
- Huurtermijn: 5 jaar met optie tot verlenging met 5 jaar, vervolgens voor onbepaalde tijd. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.
- Opzegtermijn: 1 jaar;
- Betaling: per kwartaal vooruit;
- Zekerheidstelling : waarborgsom of bankgarantie ter grootte van de betalingsverplichting van één kwartaal.
- Leveringscontracten met betrekking tot de nutsvoorzieningen worden door huurder rechtstreeks afgesloten met de betreffende leveranciers.
- Onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar c.q. verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.500,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Aanvaarding kan snel BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1005 m² Perceeloppervlakte 8145 m² Vrije hoogte 525 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
1005 m²
Vrije hoogte
525 cm
Vrije overspanning
19 m
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
6950 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
264 m²
In units vanaf
264 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.