Terug naar de resultaten
Verkocht
Kraaivenstraat 23 11 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 23 11

5048 AB Tilburg
Vraagprijs € 195.000,- k.k. Huurprijs € 1.250,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte maakt onderdeel uit van één van de representatieve bedrijfsverzamelgebouwen in Willemshoeck en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. LIGGING: Willemshoeck is gelegen op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg-Noord in de nabijheid van het Wilhelminakanaal en heeft als doel atelier, studio, showroom, magazijn, werkplaats of andersoortige commerciële...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 220 m² In units vanaf 220 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte maakt onderdeel uit van één van de representatieve bedrijfsverzamelgebouwen in Willemshoeck en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

LIGGING:
Willemshoeck is gelegen op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg-Noord in de nabijheid van het Wilhelminakanaal en heeft als doel atelier, studio, showroom, magazijn, werkplaats of andersoortige commerciële bedrijven te huisvesten. Hierdoor is er op deze plek een interessante diversiteit aan bedrijven gehuisvest.

Kraaiven is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen, zoals de Midden Brabantweg (N261 Tilburg - Waalwijk) en staat onder andere bekend om zijn autoboulevard.

INDELING:
Begane grond:
Entree met trapopgang en vaste kasten. Meterkast met 12 groepen, 3 aardelkschakelaars, gas- en watermeter. Toilet met fontein. Centraal gelegen ruimte met pantry. Aan de voorzijde is de oorspronkelijke overheaddeur vervangen door een glazen pui, zodat hier een mooie vergaderruimte is ontstaan. Het achterste deel van de begane grond is nog gesplitst in twee werkruimten. De begane grond wordt verwarmd door middel van radiatoren en daarnaast hangt er een airco unit die desgewenst eveneens kan verwarmen.

1e verdieping:
Portaal met toegang tot centraal gelegen ruimte met airco.
Aan de voorzijde bevinden zich twee kantoorruimten, waarvan één met kleine pantry en vaste kast waarin de combi cv-ketel (Nefit Smartline, bouwjaar circa 2007) is opgesteld. De plafonds van de centrale ruimte en van de kantoorruimten aan de voorzijde zijn van damwand profielplaten en verder zijn deze ruimten voorzien van kabelgoten. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee werkruimten, afgewerkt met systeemplafonds met armaturen en kabelgoten. Ook de verdieping wordt verwarmd door middel van radiatoren.

BESTEMMINGSPLAN:
Op grond van het vigerende bestemmingsplan ("Bedrijventerrein Kraaiven 2008") is de bestemming 'bedrijventerrein'. Ter plaatse van dit object geldt onder andere de aanduiding bedrijf van categorie 3.1. Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst op te vragen via ons kantoor.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De bedrijfsruimten en de beide parkeerplaatsen betreffen drie afzonderlijke appartementsrechten. Het betreft een actieve en financieel gezonde vereniging. De totale bijdrage is voor deze eigenaar € 242,-- per kwartaal.

VOORWAARDEN HUUROVEREENKOMST:
- Huurovereenkomst: op basis van het model "Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), vastgesteld op 30-1-2015, inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.
- Huurprijs: € 1.250,--- per maand.
- Indexering: jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100) en zoals nader omschreven in de bovenbedoelde algemene bepalingen.
- Huurtermijn: in overleg;
- Opzegtermijn: in overleg;
- Betaling: per kwartaal vooruit;
- BTW:er is geen btw van toepassing;
- Zekerheidstelling: niet rentedragende waarborgsom ter grootte van de betalingsverplichting van één kwartaal.
- Leveringscontracten met betrekking tot de nutsvoorzieningen worden door huurder rechtstreeks afgesloten met de betreffende leveranciers.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 195.000,- kosten koper Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 220 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 220 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.