Terug naar de resultaten
Te huur
Kreitenmolenstraat 59 03 in Udenhout 5071 BB

Kreitenmolenstraat 59 03

5071 BB Udenhout
Vraagprijs € 22.800,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Udenhout gelegen multifunctionele ruimte van circa 229 m² op de begane grond en parkeergelegenheid (circa 14 plaatsen) op het bijbehorende terrein.

Ligging:
De te verhuren ruimte betreft de voormalige locatie van kinderdagverblijf Okiedokie, achter Restaurant L' Abeille. De inrit bevindt zich aan de levendige Kreitenmolenstraat: één van de hoofdstraten van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 229 m²
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Udenhout gelegen multifunctionele ruimte van circa 229 m² op de begane grond en parkeergelegenheid (circa 14 plaatsen) op het bijbehorende terrein.

Ligging:
De te verhuren ruimte betreft de voormalige locatie van kinderdagverblijf Okiedokie, achter Restaurant L' Abeille. De inrit bevindt zich aan de levendige Kreitenmolenstraat: één van de hoofdstraten van Udenhout welke direct aansluit op de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch). Een groot deel van het winkelaanbod van Udenhout is aan deze straat te vinden.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Udenhout Beschermd Dorpsgezicht' heeft het object de bestemming 'Gemengd-Dorps'. Dit houdt in dat onder andere de volgende functies zijn toegestaan:
bedrijven die vallen onder de categorieën A en B zoals aangeduid in de bijlage bij het bestemmingsplan, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, bed and breakfast en horeca van categorie 1 en 2.
Het bestemmingsplan met de exacte beschrijving en voorwaarden is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of indien gewenst op te vragen via ons kantoor.

Indeling:
Begane grond:
De entree met meterkasten biedt toegang tot zowel een hal als de centrale ruimte met veel lichtinval welke voor meerdere doeleinden (bijvoorbeeld kantoor- / verblijfsruimte) geschikt is. Vanuit deze centrale ruimte zijn er twee aparte ruimtes te bereiken, welke door het kinderdagverblijf gebruikt werden als slaapkamer, maar ook uitstekend dienst kunnen doen als bijvoorbeeld spreekkamer. De aan de centrale ruimte grenzende keuken beschikt over een inrichting met boven- en benedenkasten met aanrechtblad, rvs spoelbak en aansluitingen voor wasapparatuur. De hal biedt verder toegang aan een derde spreekkamer, een gang met toegang tot de toiletgroepen en technische ruimte en verder een aparte ruimte met voldoende lichtinval aan de achterzijde van het gebouw. Deze ruimte beschikt over een aparte kitchenette en toegang tot een kleinere ruimte met spoelbak en ombouw (voorheen verschoonruimte). De benedenverdieping is voorzien van systeemplafonds met armaturen.

Het object wordt verwarmd door middel van centrale verwarming en is voorzien van een alarminstallatie. Het in het pand aanwezige brandmeldsysteem en ventilatiesysteem zijn van de vorige huurder en kunnen in overleg worden overgenomen.

Huurprijs en overige voorwaarden:
- Huurovereenkomst: op basis van het model "Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), vastgesteld op 30-1-2015, inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.
- Huurprijs: € 22.800,-- per jaar exclusief btw;
- Indexering: jaarlijks vanaf 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100) en zoals nader omschreven in de bovenbedoelde algemene bepalingen.
- Huurtermijn: 5 jaar, waarna verlening met telkens 5 jaar;
- Opzegtermijn: 1 jaar;
- Betaling: per kwartaal vooruit;
- BTW: als de huurder niet voldoet aan de criteria om met btw belast te kunnen huren zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd;
- Zekerheidstelling : waarborgsom of bankgarantie ter grootte van de betalingsverplichting van één kwartaal.
- Servicekosten: geen, leveringscontracten met betrekking tot de nutsvoorzieningen worden door huurder rechtstreeks afgesloten met de betreffende leveranciers.
- Aanvaarding: indien gewenst per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 22.800,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 229 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte, Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
229 m²
In units vanaf
229 m²
Verdiepingen
1
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
229 m²
In units vanaf
229 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Onderwijsinstelling
Oppervlakte
229 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig, buitenruimte aanwezig, kinderdagverblijf, buitenschoolse kinderopvang

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.