Terug naar de resultaten
Te koop
Magazijnweg 17 01 in Udenhout 5071 NW

Magazijnweg 17 01

5071 NW Udenhout
Vraagprijs € 275.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimten met kantoorruimten, verdeeld over 2 units en met in totaal 5 parkeerplaatsen. De units hebben twee aparte huisnummers, namelijk: 17-01 en 17-02. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om een separate unit aan te kopen. Losse vraagprijzen staan onderstaand in de omschrijving per unit vermeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 336 m² In units vanaf 168 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimten met kantoorruimten, verdeeld over 2 units en met in totaal 5 parkeerplaatsen. De units hebben twee aparte huisnummers, namelijk: 17-01 en 17-02. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om een separate unit aan te kopen. Losse vraagprijzen staan onderstaand in de omschrijving per unit vermeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand van bedrijventerrein Kreitenmolen, vlak bij de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg - Den Bosch).

Gebouw en terrein:
Het betreft een Hercuton gebouw (betonbouw), verdeeld in totaal 14 units. De 2 units die hierbij te koop worden aangeboden zijn aan de noordwestzijde gelegen, ieder op aparte percelen, maar intern aan elkaar gekoppeld. Elke unit beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur. De parkeerplaatsen liggen eveneens op 2 aparte percelen (eigen grond). Het manoeuvreerterrein tussen het gebouw en de parkeerplaatsen betreft een mandelig perceel.

Bestemming:
Op grond van het onherroepelijk bestemmingsplan 'Kreitenmolen 2011' is het object bestemd als 'bedrijventerrein'. Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst via ons kantoor op te vragen.

Omschrijving per unit (van noord naar zuid):

Magazijnweg 17-02:
Begane grond (totaal circa 84 m²):
Entree via loopdeur in hal met trapopgang en meterkast. Opslagruimte met overheaddeur. Tussenruimte met kitchenette.
Bedrijfsruimte met uitstortgootsteen en toegang tot Magazijnweg 17-01.
1e verdieping (totaal circa 84 m², waarvan de helft met betonvloer en de helft met houten vloer):
Overloop met toegang tot Magazijnweg 17-01 en opstelling combi cv-ketel (Atag). Toilet met fontein. Kantine met keukeninrichting, compleet met koelkast, magnetron, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. Vergaderruimte. Bedrijfsruimte met lichtkoepel, airco en thans open verbinding naar Magazijnweg 17-01.
De unit op nummer 17-02 wordt verwarmd door middel van radiatoren en is deels voorzien van systeemplafonds en kabelgoten.
Vraagprijs Magazijnweg 17-02 inclusief perceel met 2 parkeerplaatsen: € 150.000,-- k.k. exclusief btw.

Magazijnweg 17-01:
Begane grond (totaal circa 84 m²):
Entree via loopdeur, rechtstreeks in de bedrijfsruimte met meterkast (thans niet operationeel) en via overheaddeur. In twee compartimenten verdeelde bedrijfsruimte, waarvan het achterste toegang biedt aan Magazijnweg 17-02. De sparing in de verdiepingsvloer ten behoeve van de trap is dicht gemaakt met een houten vloer.
Verdieping (totaal circa 84 m²):
De verdieping is thans te bereiken via de trapopgang van Magazijnweg 17-02.
De verdieping is in tweeën verdeeld door middel van een systeemwand. De voorste helft is ingericht als kantoorruimte en beschikt over een systeemplafond, kabelgoten en wordt verwarmd door middel van radiatoren. De andere helft is ingericht als bedrijfsruimte met lichtkoepel (zie Magazijnweg 17-02).
Vraagprijs Magazijnweg 17-01 inclusief perceel met 3 parkeerplaatsen: € 150.000,-- k.k. excl. btw.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 336 m² Perceeloppervlakte 243 m² Vrije hoogte 340 cm Oppervlakte kantoorruimte 47 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 168 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
BTW belast
Ja
Oppervlakte
289 m²
In units vanaf
168 m²
Vrije hoogte
340 cm
Vrije overspanning
6 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
47 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
BTW belast
Ja

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.