Terug naar de resultaten
Te koop
Magazijnweg 17 01 in Udenhout 5071 NW

Magazijnweg 17 01

5071 NW Udenhout
Vraagprijs € 150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimte met kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen. Desgewenst bestaat tevens de mogelijkheid om de naastgelegen bedrijfsunit (Magazijnweg 17-02) aan te kopen. Beide bedrijfsruimten zijn thans nog intern aan elkaar gekoppeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand van bedrijventerrein Kreitenmolen, vlak bij de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 215 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimte met kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen. Desgewenst bestaat tevens de mogelijkheid om de naastgelegen bedrijfsunit (Magazijnweg 17-02) aan te kopen. Beide bedrijfsruimten zijn thans nog intern aan elkaar gekoppeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand van bedrijventerrein Kreitenmolen, vlak bij de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg - Den Bosch).

Gebouw en terrein:
Het betreft een Hercuton gebouw (betonbouw), verdeeld in totaal 14 units. De unit die hierbij te koop wordt aangeboden is aan de noordwestzijde gelegen, op een apart perceel, en beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur. De parkeerplaatsen liggen eveneens op een apart perceel (eigen grond). Het manoeuvreerterrein tussen het gebouw en de parkeerplaatsen betreft een mandelig perceel.

Bestemming:
Op grond van het onherroepelijk bestemmingsplan 'Kreitenmolen 2011' is het object bestemd als 'bedrijventerrein'. Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst via ons kantoor op te vragen.

Indeling:

Begane grond (totaal circa 84 m²):
Entree via loopdeur en via overheaddeur, rechtstreeks in de bedrijfsruimte met meterkast (momenteel niet operationeel).
In twee compartimenten verdeelde bedrijfsruimte, waarvan het achterste toegang biedt aan Magazijnweg 17-02. De sparing in de verdiepingsvloer ten behoeve van de trap is dicht gemaakt met een houten vloer.

Verdieping (totaal circa 84 m²):
De verdieping is momenteel te bereiken via de trapopgang in de naastgelegen bedrijfsruimte (Magazijnweg 17-02). De verdieping is in tweeën verdeeld door middel van een systeemwand. De voorste helft is ingericht als kantoorruimte en beschikt over een systeemplafond met inbouwarmaturen en is daarnaast voorzien van radiatoren. De andere helft is ingericht als bedrijfsruimte met lichtkoepel.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 215 m² Perceeloppervlakte 128 m² Vrije hoogte 340 cm Oppervlakte kantoorruimte 47 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
168 m²
Vrije hoogte
340 cm
Vrije overspanning
6 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
47 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.