Terug naar de resultaten
Te koop
Magazijnweg 17 02 in Udenhout 5071 NW

Magazijnweg 17 02

5071 NW Udenhout
Vraagprijs € 150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimte met 2 parkeerplaatsen. Desgewenst bestaat tevens de mogelijkheid om de naastgelegen bedrijfsruimte (Magazijnweg 17-01) aan te kopen. Beide bedrijfsruimten zijn thans nog intern aan elkaar gekoppeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand van bedrijventerrein Kreitenmolen, vlak bij de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg - Den...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 168 m²
Lees meer

Omschrijving

In een representatief gebouw gelegen bedrijfsruimte met 2 parkeerplaatsen. Desgewenst bestaat tevens de mogelijkheid om de naastgelegen bedrijfsruimte (Magazijnweg 17-01) aan te kopen. Beide bedrijfsruimten zijn thans nog intern aan elkaar gekoppeld.

Ligging:
Het gebouw ligt aan de rand van bedrijventerrein Kreitenmolen, vlak bij de uitvalsweg naar de N65 (Tilburg - Den Bosch).

Gebouw en terrein:
Het betreft een Hercuton gebouw (betonbouw), verdeeld in totaal 14 units. De unit die hierbij te koop wordt aangeboden is aan de noordwestzijde gelegen, op een apart perceel, en beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur. De parkeerplaatsen liggen eveneens op een apart perceel (eigen grond). Het manoeuvreerterrein tussen het gebouw en de parkeerplaatsen betreft een mandelig perceel.

Bestemming:
Op grond van het onherroepelijk bestemmingsplan 'Kreitenmolen 2011' is het object bestemd als 'bedrijventerrein'. Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst via ons kantoor op te vragen.

Indeling:
Begane grond (totaal circa 84 m²):
Entree via loopdeur in hal met trapopgang en meterkast. Opslagruimte met overheaddeur. Tussenruimte met kitchenette.
Bedrijfsruimte met uitstortgootsteen.

1e verdieping (totaal circa 84 m², waarvan de helft met betonvloer en de helft met houten vloer):
Overloop met opstelling combi cv-ketel (Atag). Toilet met fontein. Kantine met keukeninrichting, compleet met koelkast, magnetron, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. Vergaderruimte. Bedrijfsruimte met lichtkoepel, airco en thans open verbinding naar Magazijnweg 17-01.

De bedrijfsruimte wordt verwarmd door middel van radiatoren en is op de verdieping deels voorzien van systeemplafonds met armaturen en kabelgoten.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Perceeloppervlakte 115 m² Vrije hoogte 340 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
168 m²
Vrije hoogte
340 cm
Vrije overspanning
6 m

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.