Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kreitenmolenstraat 43 A in Udenhout 5071 BA

Kreitenmolenstraat 43 a

5071 BA Udenhout
Huurprijs € 1.750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Karakteristieke winkelruimte met een frontbreedte van maar liefst 13 meter, gelegen in het hart van het dorpscentrum van Udenhout.

LIGGING:
De winkel ligt niet ver van de kruising waar de belangrijkste straten, c.q. uitvalswegen van Udenhout samenkomen (Slimstraat - Kreitenmolenstraat - Groenstraat - Schoorstraat). In dit deel van de Kreitenmolenstraat wisselen woningen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 238 m² In units vanaf 238 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Karakteristieke winkelruimte met een frontbreedte van maar liefst 13 meter, gelegen in het hart van het dorpscentrum van Udenhout.

LIGGING:
De winkel ligt niet ver van de kruising waar de belangrijkste straten, c.q. uitvalswegen van Udenhout samenkomen (Slimstraat - Kreitenmolenstraat - Groenstraat - Schoorstraat). In dit deel van de Kreitenmolenstraat wisselen woningen, appartementen en een gevarieerd aanbod aan winkels elkaar af. Binnen een straal van 250 meter vinden we onder andere een Kruidvat, bank, bakker, slager, apotheek, supermarkt, fietsenwinkel, en diverse horecagelegenheden.

INDELING:
Ondanks de relatief grote oppervlakte doet met name het voorste deel van de winkelruimte knus aan. Het betreft de begane grond van twee voormalige woonhuizen, aan de voorzijde verdeeld over meerdere ruimten waarin de balken plafonds en oude schouwen nog bewaard zijn gebleven. In dit voorste deel bevinden zich tevens de meterkast, een toilet en vaste kasten, waarin de opstelling van de cv-ketel.

Het middelste deel beschikt over daglichttoetreding en een keuken in een rechte opstelling, voorzien van een rvs spoelbak, koelkast, oven, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat en rvs afzuigkap.

Het achterste deel is omstreeks 2014 aangebouwd en heeft een meer industriële uitstraling. Dit deel is voorzien van vloerverwarming. Tevens bevindt zich hier een achteruitgang.

PARKEREN:
Parkeren in de straat is gratis. Tevens bevinden zich op eigen terrein vóór de winkel enkele parkeerplaatsen.

BESTEMMING:
Op grond van het bestemmingsplan "Udenhout Beschermd Dorpsgezicht" is het object bestemd als 'Gemengd - Dorps' en heeft als functieaanduiding 'detailhandel'. Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of desgewenst via ons kantoor op te vragen.

VOORWAARDEN TEN AANZIEN VAN DE VERHUUR:
- Huurovereenkomst: op basis van het model "Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), vastgesteld op 17-9-2012, inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.
- Huurprijs: € 1.750,-- per maand;
- Indexering: jaarlijks vanaf 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100) en zoals nader omschreven in de bovenbedoelde algemene bepalingen.
- Huurtermijn: bij voorkeur 5 jaar, met optie te verlengen met 5 jaar en vervolgens voor onbepaalde tijd. Een huurtermijn van 2 jaar is bespreekbaar;
- Opzegtermijn: 1 jaar;
- Betaling: per maand vooruit;
- Zekerheidstelling : waarborgsom of bankgarantie ter grootte van de betalingsverplichting van één kwartaal.
- Servicekosten: € 335,-- per maand in verband met de levering van gas, water en elektra;
- Aanvaarding: in overleg, aanvaarding op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

Nadere interesse gewekt? Wij plannen graag een afspraak voor een bezichtiging!
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 335,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 238 m² Verkoopoppervlakte 209 m² Frontbreedte 1300 cm Diversen In units vanaf 238 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
238 m²
In units vanaf
238 m²
Verkoop vloeroppervlakte
209 m²
Frontbreedte
1300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Reageer op object


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.