Makelaardij Bertens B.V.

Gildeweg 79
5175 SR Loon Op Zand
Tel: 013-5333337
info@makelaardijbertens.nl
Kuil, 5071 RH Udenhout Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Kuil in Udenhout 5071 RH

Omschrijving

Bouwt u hier binnenkort uw droomhuis?

Deze royale bouwkavel van 1.095 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen is gelegen aan de rand van Udenhout aan één van de uitvalswegen en dicht bij het centrum.

Udenhout is een gemoedelijk Brabants dorp met ruim voldoende eigen voorzieningen zoals winkels en basisscholen, op een steenworp afstand van Tilburg met al haar stadse voorzieningen en tegelijkertijd dicht bij de natuur gelegen. Zo bieden de nabij gelegen gebieden De Brand en de Loonse en Drunense Duinen volop ontspanningsmogelijkheden.

Het vigerende bestemmingsplan is het bestemmingsplan Buitengebied De Zandleij 2012. Binnen dit bestemmingsplan is op deze kavel de bestemming 'wonen-buitengebied' van toepassing. Op uw verzoek kunnen wij u de volledige bestemmingsplangegevens verstrekken.

Toegang tot de nog te bouwen woning vanaf de doorgaande weg De Kuil wordt verkregen door middel van een gezamenlijke inrit met twee belendende percelen.

Deze bouwkavel wordt gezamenlijk met Becx makelaardij te Tilburg te koop aangeboden.

Geïnteresseerd? Download de brochure of neem contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan drukke weg en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 1095 m² Kadasteroppervlakte 1095 m² Kadastrale gegevens Gemeente Udenhout Sectie F Perceelnummer 5649 Oppervlakte 1095 m² Eigendomssituatie Volle eigendom